Το «Who is Who» του Γιάννη Ρουμπακιά

Ο Γιάννης Ρουμπακιάς αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών το 1983. Έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο «Σπουδές στην Εκπαιδευση» από τη σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Απο το 1985 εως σήμερα διδάσκει ανελιπώς μαθηματικά ως φροντιστής και ως εκπαιδευτικός μέσης εκπαιδευσης σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Το 1996 υπηρέτησε την ΕΛΜΕ Λάρισας ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός. Το χρονικό διάστημα από το 1997 έως το 2000 εκλέχθηκε, ως μόνιμος εκπαιδευτικός, Γραμματέας και Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ικαρίας και Φούρνων. Κατόπιν, από το 2001 έως 2012 εκλέχθηκε ως Αιρετός του ΠΥΣΔΕ Λάρισας για δυο θητείες, ως Αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας για δυο θητείες και ως Γενικός Γραμματέας της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Τέλος, το 2011 εκλέχθηκε ως Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και συμμετείχε σε συνέδρια εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Το 2013 διετέλεσε Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας. Η διδακτική των μαθηματικών υπήρξε πάντα ιδιαίτερη προτεραιότητα για τον ίδιο και συμμετείχε σε πολλά σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Αντωνίου Δ/ντρια της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΕΑΔ Λάρισας και έχει δύο παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...