Το «Who is Who» του Θωμά Δαούλα

Γεννήθηκα στη Βερδικούσια Ελασσόνας, όπου έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

Σπούδασα στη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων με ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ζω μόνιμα στη Λάρισα. Η ενασχόλησή με τα κοινά ανάγεται στα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια. Ασχολήθηκα ενεργά από τα πρώτα χρόνια της διδασκαλικής καριέρας με το συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχω διατελέσει τη διετία 2001-2002 εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στις Γενικές συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) και στα συνέδρια του Ινστιτούτου Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης της Δ.Ο.Ε. Από το 2002 έως το 2012 εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.

Από το 2012 έως το 2015 Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας. Έχω εκλεγεί, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαρισαίων στις εκλογές του 2014 με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων», πιστεύοντας οραματικά σε ένα ακηδεμόνευτο και προοδευτικό αυτοδιοικητικό κίνημα. Ανέλαβα ως Πρόεδρος τις Σχολικές Επιτροπές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του δήμου μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης Λαρισαίων με υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...