Το «Who is Who» του Σωτήρη Νταφόπουλου

Ο Νταφόπουλος Σωτήρης γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1969 στο Ψυχικό του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας. Γιός του Σοφοκλή και της Βαΐας Νταφόπουλου και μέλος πολύτεκνης οικογενείας. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Νούλα Βασιλική και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, εφοριακός, έχει υπηρετήσει στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων νυν ΣΔΟΕ, τώρα είναι ελεγκτής στην ΔΟΥ Λάρισας και σήμερα σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και είναι τέως αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων του ΔΕΟ.

Από την αρχή της επαγγελματικής του δραστηριότητας ασχολήθηκε ενεργά με τη συνδικαλιστική δράση του κλάδου του. Διετέλεσε Α/πρόεδρος της ΔΑΚΕ εφοριακών από το 2009 έως το 2011 και αντιπρόσωπος των εφοριακών του Νομού Λάρισας στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
Από τον Οκτώβριο του 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Κραννώνα όπου την περίοδο από τον Ιανουάριο 2007 έως τον Δεκέμβριο του 2009 διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον Οκτώβριο του 2010, εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κιλελέρ, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και τακτικό μέλος της Α/Βάθμιας Σχολικής επιτροπής. Από το 2014 που τελείωσε η θητεία του στην προηγούμενη δημοτική αρχή επέλεξε να μην ασχοληθεί με τα κοινά έως και σήμερα που οι συνθήκες επιβάλλουν την κάθοδό του στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της 26ης Μαΐου.

Από τον Ιανουάριο του 2017 είναι μέλος (ταμίας) του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλιού Λάρισας.

Αγαπημένο του άθλημα εκτός από το ποδόσφαιρο, είναι η σκοποβολή και είναι μέλος του σωματείου ΟΠΣ Φαρσάλων της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...