Το «Who is Who» του Σωτήρη Τερζόπουλου

Ο Σωτήριος Τερζόπουλος γεννήθηκε το 1980 στη Λάρισα όπου μεγάλωσε και ζει.

Είναι απόφοιτος του 3ου Γυμνασίου και του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Λάρισας με άριστα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Παν/μίου Ιωαννίνων.

Έως το 2013 εργάστηκε ως Μαθηματικός σε φροντιστήρια. Το επόμενο βήμα ήρθε με τα φροντιστήρια «Θεωρία και Πράξη», όπου υπήρξε ένας από τους συνιδρυτές,ενώ το 2014 ίδρυσε το Φροντιστήριο «Συμμετρία» το οποίο διατηρεί έως και σήμερα.

Είναι Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας, καθώς και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων από το 2013 έως σήμερα.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος 15μελούς μαθητικού συμβουλίου ΕΠΛ Λάρισας καθώς και Πρόεδρος 15μελους μαθητικού συμβουλίου 3ου Γυμνασίου Λάρισας.

Είναι γιος του Λαρισαίου μαθηματικού Εμμανουήλ Τερζόπουλου, επί 20ετίας Προέδρου της ΕΜΕ Λάρισας και Διευθυντή Σχολείων και της Λαρισαίας Ειρήνης Βαρνάβα, συνταξιούχου της ΕΒΖ και επί σειρά ετών μέλους πολιτιστικών συλλόγων της πόλης. Αδερφή του η Έλσα Τερζοπούλου, καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας.

Η εμπειρία του από την επαγγελματική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα, η εμπλοκή του με φορείς και θεσμούς αλλά κυρίως η διαρκής επαφή με τη νέα γενιά, αποτελούν καθημερινά άξονες προβληματισμού αλλά και λόγους ενεργοποίησης.

Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί την ουσιαστικότερη μορφή συνδιαμόρφωσης ενός μέλλοντος στο οποίο οι νέοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι οφείλουν να έχουν λόγο και θέση. Στις εκλογές του Μαΐου θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...