Το «Who is Who» του Φώτη Τζατζάκη

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1984. Αποφοίτησα με άριστα το 2002 από το Ιδιωτικό Λύκειο Ντόλκου-Μπακογιάννη, ενώ το 2006 έγινα κάτοχος του πτυχίου ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2008, ύστερα από φοίτηση με διετή υποτροφία, έγινα κάτοχος του MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ξεκίνησα τον εργασιακό μου βίο από νεαρή ηλικία. Διετέλεσα σύμβουλος ακίνητης περιουσίας στην εταιρεία “HOMELAND” (2009-2010) και μέτοχος στην εταιρεία μεταποίησης μαρμάρων “ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Φ. ΚΑΙ Α. Ο.Ε.” από το 2009 εώς σήμερα.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι η διδασκαλία και η επικοινωνία μου με τους μαθητές. Διετέλεσα καθηγητής οικονομικών στο Τ.Ε.Ι. ΛΑΡΙΣΑΣ (2010-2011 και 2013-2014), στο 2ο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ (2009-2010), στο φροντιστήριο ΑΝΕΛΙΞΗ (2009-2010), καθώς και στο φροντιστήριο ΑΡΤΙΟΝ (2017-2018). Σήμερα διδάσκω στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (από το 2010) και στα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ (από το 2016).

Γιατί είμαι Υποψήφιος

Όλα αυτά τα χρόνια πορευθήκαμε στην ίδια πόλη, στις γειτονιές της, στους χώρους εργασίας, στη μάχη της καθημερινότητας, χτίζοντας υγιείς, ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι ευελπιστώ να συνεχίσουμε κι αυτή τη φορά, με πρωταρχικό στόχο να φέρουμε τη Λάρισα, την πόλη που αγαπάμε, εκεί που της αξίζει. Η Λάρισα της νέας εποχής απαιτεί όραμα, συνέπεια, ευαισθησία και διεκδίκηση.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να είμαι παρών, στην πρώτη γραμμή. Να αποδείξω ότι ο χώρος της πολιτικής μπορεί να γίνει ανθρώπινος, να αποκτήσει ηθικές αξίες και αρχές, οι οποίες θα παροτρύνουν τους νέους και δεν θα τους απογοητεύουν. Στοιχεία που με διακρίνουν είναι η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η όρεξη για δουλειά, έχοντας όραμα που δεν συμβιβάζεται με πρόσκαιρες ιδιοτελείς συναναστροφές.

Γιατί με τη Ρένα

Η Λάρισα που όλοι ονειρευόμαστε και θέλουμε δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Όχι άλλοι συμβιβασμοί στην επιλογή των προσώπων που μας εκπροσωπούν στα τοπικά κέντρα αποφάσεων. Κατέρχομαι στις εκλογές για το δήμο Λαρισαίων με τον ενωτικό συνδυασμό της Ρένας Καραλαριώτου «Λάρισα Μπροστά», για να υλοποιήσουμε το κοινό όραμα που έχουμε για τη Λάρισα του Αύριο, με πραγματική Ανάπτυξη, Ευημερία για όλους και Αλληλεγγύη σε όσους την έχουν ανάγκη. Πιστεύω πως η Ρένα αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για να ηγηθεί της προσπάθειας να δώσουμε στην πόλη μας την ώθηση και την αίγλη που της αξίζει. Προσφέρετέ μας με την ψήφο σας τη δυνατότητα να μετατρέψουμε την ατομική δράση σε συλλογική, τη γνώση σε αποτελεσματικότητα, το όνειρο σε πράξη για τη γειτονιά, την πόλη, τη ζωή μας.

Πάμε Μαζί!

Ήρθε η ώρα να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και να συνδιαμορφώσουμε το δήμο που θέλουμε. Για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Λαρισαίων. Μόνο με τη δική σας ενέργεια, την ορμή και την ανιδιοτέλεια μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Σας θέλω δίπλα μου γιατί μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τώρα είναι η ώρα να πάμε Μαζί τη Λάρισα μπροστά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...