Τρένο η ΑΕΛ στην Α’2 ΕΣΚΑΘ

Όπως δηλώνει και το σκορ, εύκολο βράδυ είχε η πρωτοπόρος ΑΕΛ με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων. Το ξεκίνημα ήταν νωθρό και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 10 – 14. Από εκείνο το σημείο, όμως, οι “βυσσινί” με αφετηρία την άμυνά τους επιδόθηκαν σε ξέσπασμα διαρκείας με όμορφο μπάσκετ και πήραν σημαντικό προβάδισμα.

Ήδη στο ημίχρονο η διαφορά έφθασε στους 25 πόντους (48 – 23), μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Κάτι που οι προπονητές της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Βαγιόπουλος, εκμεταλλεύτηκαν, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες και ιδιαίτερα στους μικρότερους ηλικιακά.

Στο τέλος του ματς οι φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο κλειστό του Αγ. Θωμά ευχαριστημένοι από το πλούσιο θέαμα χειροκρότησαν την ομάδα που έχει ήδη κατακτήσει την άνοδο και επιδιώκει να τη συνδυάσει και με την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Τα Δεκάλεπτα
20 – 14, 48 – 23, 65 – 42, 79 – 48.

Α.Ε.Λ (Βαγιόπουλος, Παπαδόπουλος): Σπύρου 5, Τσιόκανης 11, Μόσιαλος, Κουρής 12, Χαντζάκος 1, Πουτσιάκας 1, Κονδυλόπουλος 10 (5ριμπ,6ασ.,3κλ.), Χατζηνίκος 2, Κορκόβελος 15 (6ριμπ.), Νικόπουλος 15 (6ασ.,5κλ.), Χαλκιάς 4 (5ριμπ.), Χατζημπύρρος 3.

Πρωτάθλημα Εφήβων

Χωρίς κόπο οι Έφηβοι πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης, καθώς η αντίπαλη ομάδα του Α.Ο.Σουφλαρίων δεν προσήλθε στον αγώνα. Οι Έφηβοι συνεχίζουν πρώτοι και  αήττητοι στην κορυφή του ομίλου τους.

Πρωτάθλημα Παίδων: Α.Ο.Σουφλαρίων – ΑΕΛ    49 – 62

Άλλη μια νίκη προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι Παίδες της ΑΕΛ επικρατώντας με 62 –  49 του Α.Ο.Σ. Το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν σημαντική. Ενδεικτικό το 6 – 31 με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΛ στο 2ο δεκάλεπτο, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το ματς, δίνοντας στον προπονητή της ομάδας τη δυνατότητα για πειραματισμούς στο υπόλοιπό του.

ΑΕΛ (Βαγιόπουλος): Οικονόμου, Πουτσιάκας 15, Τσιούλκας, Τέλιος 6, Μόσιαλος 19, Γάτσιος, Φαρμάκας 6, Αράπκουλες, Στεργίου, Γκουλιάκος 12, Βαγιόπουλος 4, Παράσχος.