Τρίγλια: Επιτυχία στη Γ.Σ., κάλεσμα από Ευγενίου

Έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Συνέλευση της Τρίγλιας. 

Σε γενικές γραμμές, υπήρξε ικανοποίηση ενώ ο κ. Ευγενίου, ο οποίος είναι και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, εξέφρασε τον προβληματισμό του σε περίπτωση που η ομάδα τελικά βρεθεί του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς σηκώνει μόνο του το οικονομικό βάρος, και απηύθυνε κάλεσμα για βοήθεια.

Αναλυτικά τα όσα έγιναν: 

“Με την παρουσία πολλών φίλων, πρώην παραγόντων της ομάδας μας, οι οποίοι όμως είναι πάντα κοντά αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Γενική Συνέλευση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας.

Στο πρώτο μέρος που αφορούσε τον απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου τόνισε ότι η διοίκηση ανταπεξήλθε με επιτυχία στο οικονομικό σκέλος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ στο ίδιο κομμάτι, με περισσότερες όμως λεπτομέρειες αναφέρθηκε και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Σγουρής.

Ως προς την επόμενη μέρα όμως, ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα μας αγωνιστεί στη νέα Super League 2, υπάρχει προβληματισμός, αφου το οικονομικό βάρος σηκώνει μόνος του ο Στράτος Ευγενίου, ενώ και το οργανωτικό μόνο ένα – δυο άτομα.

Οπότε, ειδικά βέβαια εφόσον οριστικοποιηθεί η άνοδος στη νέα δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, οι απαιτήσεις σαφώς και θα μεγαλώσουν, για αυτόν το λόγο ο μεγαλομέτοχος μας απηύθυνε κάλεσμα προς στον κόσμο της Τρίγλιας, αλλά και προς τους θεσμικούς φορείς της περιοχής έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια αυτή η οποία προβάλλει την Τριγλια, τον Δήμο Νέας Προποντίδας, αλλά και όλη την Χαλκιδική, σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Το διοικητικό σχήμα επιβάλλεται να πλαισιωθει με επιπλέον νέα πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένους ρόλους, που θα αφορούν και την προσπάθεια εξεύρεσης πρόσθετων οικονομικών πόρων, αφού δεν γίνεται να “ματώνει” μόνο ένας, αλλά και την βοήθεια στο οργανωτικό κομμάτι.

Το σίγουρο είναι ειδικά από την στιγμή που η ομάδα μας μετά από την επικείμενη αναδιάρθρωση, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατηγορία της Super League 2 ότι δεν περισσεύει κανένας!”

The post Τρίγλια: Επιτυχία στη Γ.Σ., κάλεσμα από Ευγενίου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...