Τρίγλια: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στράτο Ευγενίου

Δίπλα στην τοπική κοινωνία, τις μέρες που δοκιμάζεται από την πανδημία, τον κορονοϊό και την καραντίνα, βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της Τρίγλιας, Στράτος Ευγενίου. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ και η εταιρεία που ηγείται, οι «Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής», πρόσφεραν 1.500 κιλά αλεύρι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Χαλκιδικής, που συμπεριλαμβάνει το ευχαριστήριο του Δήμου:

«Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Στράτος Ευγενίου και η Εταιρία Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε. με την προσφορά 1.500 κιλών αλευριού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας και κατ’ επέκταση σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις δύσκολες, αλλά και άγιες μέρες.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δήμου:

Όταν η ανθρώπινη ανάγκη για προσφορά γίνεται πράξη!

Για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε τον κύριο Ευγενίου Στράτο (“Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε”), για την προσφορά 1500 κιλών αλευριού στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η διανομή θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

The post Τρίγλια: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στράτο Ευγενίου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com