Τρίγλια: Στο προπονητικό τιμ ο Κομσής

Η Τρίγλια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέργιου Κομσή.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Ο. Τρίγλιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέργιο Κομσή, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει το προπονητικό τμήμα της ομάδας μας ως γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Η οικογένεια της Π.Α.Ε. Π.Ο.Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!
Αναλυτικά το βιογραφικό του:
Ο Στέργιος Κομσής είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Κινησιολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο με ειδικότητα στη αθλητική Εμβιομηχανική – Κινησιολογία και με αντικείμενο διατριβής την προπονητική ποδοσφαίρου.
Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Σερρών στο τελικό στάδιο της διατριβής του με αντικείμενα τη φυσική κατάσταση, αποκατάσταση, βιομηχανική και φυσιολογία της άσκησης
Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Β και υποψήφιος UEFA A
Είναι κάτοχος διπλώματος στην ανάλυση της επίδοσης και ανάλυσης βίντεο στο ποδόσφαιρο (PERFORMANCE ANALYSIS IN SOCCER) (Προγράμματα δια βίου μάθησης,
Από το 2003, είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου (ΠΑΕ Άρης Κ19 – Πρωταθλητές football League 2017-2018, Πανσερραϊκός) και προπονητής σε όλες τις κατηγορίες των αναπτυξιακών ηλικιών σε διάφορες ποδοσφαιρικές ακαδημίες (Αγροτικός Αστέρας, Οδυσσέας Κορδελιού).

The post Τρίγλια: Στο προπονητικό τιμ ο Κομσής appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...