Τρίκαλα: Ο συνωστισμός αλλάζει τα δεδομένα προετοιμασίας

Ο κορονοϊός φέρνει τα πάνω κάτω και στις προετοιμασίες των ομάδων. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου θα υποχρεώσει τις ομάδες να κοιτάξουν τα προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα.

Το Καρπενήσι, τα Χάνια Πηλίου και τα 3-5 Πηγάδια μοιάζουν ιδανικά, ο χρόνος από την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν λογικά θα είναι μικρός ενώ με τον covid-19 δεν γνωρίζει κανείς πως θα είναι οι πτήσεις και αν θα επιτραπούν οι μαζικές μετακινήσεις των ομάδων στο εξωτερικό.

Στον ΑΟ Τρίκαλα βρίσκονται φυσικά σε στάση αναμονής. Εξάλλου είναι νωρίς καθώς κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πότε και αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της FL και πότε θα έχουμε αποφάσεις για τα νέα πρωταθλήματα.

Ωστόσο οι “κυανέρυθροι” δεν θα πιαστούν απροετοίμαστοι και σιγά σιγά θα ρίξουν ματιές για αθλητικά κέντρα. Στις προτιμήσεις των “κυανέρυθρων” είναι προετοιμασία επί Ελληνικού εδάφους (σ.σ φυσικά το Καρπενήσι είναι πρώτο στην λίστα) ωστόσο αν υπάρξει συνωστισμός δεν αποκλείεται ο ΑΟΤ να εξετάσει και αθλητικά κέντρα σε γειτονικές χώρες (σ.σ αν δεν υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης λόγω κορονοϊού και με πούλμαν καθώς για παράδειγμα η Βουλγαρία “φτάνετε” εύκολα).

Θα εξεταστούν όλες οι παράμετροι ενώ ρόλο θα παίξει για προετοιμασία στα Βαλκάνια για το αν θα υπάρξει καραντίνα για 14 μέρες μετά την επιστροφή στην χώρα μας (σ.σ αν ισχύσει κάτι τέτοιο μέχρι Ιούλιο-Αύγουστο το σενάριο εξωτερικό θα εκμηδενιστεί).

Πηγή: Goaltrikala

The post Τρίκαλα: Ο συνωστισμός αλλάζει τα δεδομένα προετοιμασίας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com