Τρίποντο από τον… πάγκο!
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2016 έδωσε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης, που επικράτησε με 2 – 1 και του Μαχητή Τερψιθέας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.
“Χρυσή” αλλαγή αποδείχθηκε ο Μιχαλόπουλος που στο 55′ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και στο 81′ σκόραρε το νικητήριο τέρμα για λογαριασμό του Πανιωνίου.
Στο 35ο λεπτό ο Σωτήρης Ελιζόπουλος σε σουτ του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαρσένου και στην επανφορά ο Βασίλης Βασιλείου σε κενή εστία δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το 0 – 0 να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με την απόλυτη ισσοροπία.
Στην επανάληψη και στο 48′ ο Γεράσιμος Κίτσας με κεφαλιά από κόρνερ του Παϊτέρη, ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα και στο 52′ με τον Πρισακάρου από θέση τετ – α – τετ, να πλασάρει σωστά πάνω από τον Γιάννη Κίτσα την μπάλα, μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας του Δολμέ.
Τελικώς στο 81ο λεπτό ο Μιχαλόπουλος έλυσε τον “γόρδιο” δεσμό για τους γηπεδούχους, ερχόμενος από τον πάγκο. Το δυνατό ευθύβολο του σουτ, κέρδισε τον Παπαρσένο για το τελικό 2 – 1.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο του “Βιολογικού” αλλά στο 90′ η σέντρα του Σεΐζη και η κεφαλιά του αμυντικού του Πανιωνίου, Στέφανου Βασιλείου, είχαν ως αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στο δοκάρι του Πανιωνίου, γλυτώνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο από ένα αυτογκόλ, που θα σήμανε και απώλεια δύο βαθμών.
Οι Συνθέσεις
Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Βασιλείου Παρ., Δημόπουλος, Κανής, Βασιλείου Παν. (55′ Μιχαλόπουλος), Παϊτέρης (65′ Γκόλτσιος Ι.), Κίτσας Γερ., Βασιλείου Στεφ., Ελιζόπουλος, Κίτσας Γ., Βασιλείου Β.
Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαρσένος, Κουτσογιαννούλης, Παπαδημητρίου, Σιδέρης, Αργυρούλης, Καρκατζιάς, Σεΐζης, Κατσής (14′ λ.τ. Παπαδόντας), Πατσιούρας Δ. (82′ Κολοκυθόπουλος), Δολμές (82′ Χονδροδήμος), Πρισακάρου.











