
«Τρίποντο» για την Δήμητρα Γιάννουλης
Τη νίκη πανηγύρισε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, επικράτησε του Παναγροτικού Νίκαιας εντός έδρας με 1 – 0.
Συνεχίζει το αήττητο σερί η Γιάννουλη, η οποία συνέχισε χωρίς να γνωρίσει την ήττα για πέμπτο συνεχόμενο ματς. Πλέον έχει φτάσει τους δέκα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Ενώ από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας υποχώρησε στην 11η θέση με εφτά βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στην αναμέτρηση. Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 33ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί και με ένα άπιαστο βολέ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του γκολκίπερ για το 1 – 0.
Στη συνέχεια της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε στο ματς, με τη Δήμητρα Γιάννουλης να πανηγυρίζει μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Τα Γκολ
1 – 0 33′ Αθανασιάδης.
Οι Συνθέσεις
Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αρσένης, Μπουκουβάλας, Αλατάς, Σαπάκος, Μπάμπαλης, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (73′ Κουρούτσαλης), Καρβούνης, Αθανασιάδης (88′ Ματσικόπουλος), Καρέλας (60′ Λόλας).
Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης (72′ Πετράκης Χρ.), Παπαθανασίου (72′ Μανακούσιος Θ.), Ρακίπι (77′ Πετράκης Εμμ.), Παπακώστας Σ. (46′ Βύρλας), Χριστοδούλου, Γκουντίκας (46′ Γκανάβας), Περήφανος, Μανακούσιος Δ.
Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Μπλιώνας, Ντελέζος Θ.