Τρεις ακόμα ανανεώσεις στον Μακεδονικό

Συνεχίζουν στον Μακεδονικό Λαβιδάς, Αμοιρίδης και Θεολόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Λαβιδά, Δημήτρη Αμοιρίδη και Αλέξανδρο Θεολόγου.

Για τρίτη διαδοχική χρονιά θα φορέσει τα «πράσινα» ο Αλέξανδρος Λαβιδάς, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που έγινε μέλος του Μακεδονικού το καλοκαίρι του 2018, προσφέροντας ασφάλεια στην τελευταία γραμμή της ομάδας.

Επιπλέον, την ανανέωση της συνεργασίας τους με το σύλλογο «κέρδισαν» με το ταλέντο, τη δουλειά και την προσήλωση τους οι Δημήτρης Αμοιρίδης και Αλέξανδρος Θεολόγου.

Ο πρώτος, μέσος, 20 ετών, αναδείχθηκε από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του στην Ακαδημία και στις Ελπίδες Μακεδονικού τα προηγούμενα χρόνια και κερδίζοντας και εξαργυρώνοντας με συμμετοχές από τα μέσα της φετινής σεζόν την εμπιστοσύνη του προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά.

Ο δεύτερος, επιθετικός, 22 ετών, αποκτήθηκε τον Ιανουράριο, έχοντας εντυπωσιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις εμφανίσεις του σε ΠΑΟΚ Σταυρού, ΑΟ Καρδίας και Ελλήσποντο Μαδύτου τα τελευταία χρόνια. Η πανδημία και η γενικευμένη καραντίνα, που ήρθε λίγο καιρό μετά την έλευση του στον Μακεδονικό, δεν τον βοήθησε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του τη νέα χρονιά.

Οι τρεις παραπάνω ανανεώσεις προστίθενται στις πρώτες πέντε, αυτές δηλαδή των Τσουκάνη, Καράμπελα, Πολυζωίδη, Καραμπά και Τουλή.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στους δύο Αλέξανδρους και στον Δημήτρη μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

The post Τρεις ακόμα ανανεώσεις στον Μακεδονικό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com