Τρεις μεταγραφές και η αποστολή με Ατρόμητο Παλαμά

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με την απόκτηση 23χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Αγγελή Ευάγγελου, προερχόμενο από την ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, του 19χρονου τερματοφύλακα Χαρχαλάκη Ρωμανού, προερχόμενο από τους Νέους Αθλητές Νίκης και του 19χρονου αριστερού μέσου Αϊδή Θεόδωρου προερχόμενο από τον Αετό Πετρούσας Δράμας συμπληρώνεται το ROSTER της ομάδας.

Για τον αυριανό (σ.σ σημερινό) αγώνα έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ο Γ.Σ.Α. θα αντιμετωπίσει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ στις 16:30 στο γήπεδο των ΣΕΛΛΑΝΩΝ στο Προάστιο Καρδίτσας. Για τον αγώνα αυτόν ο προπονητής Στέλιος Αρσένος έχει να επιλέξει τους δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές ανάμεσα από τους:

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟ-ΛΑΜΠΟ-ΜΠΕΪΚΟ-ΠΑΤΣΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΖΕΝΟΥΝΗ-ΦΟΥΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ-ΒΟΥΡΔΑΚΗ-ΡΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΑΦΛΕΡΗ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Α.- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Γ.-ΔΗΜΟ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ-ΑΪΔΗ.

Θα στερηθούμε των υπηρεσιών των τραυματιών, ΚΟΚΚΑ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ-ΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, του ΑΓΙΑΣΙΩΤΗ για προσωπικούς λόγους
και των ΑΡΑΠΗ-ΝΤΟΝΤΑ για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί το δελτίο τους.

Μετά τη σημερινή (σ.σ χθες) προπόνηση ο τέως πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Μαρμαγκιόλης Ευάγγελος θα παραθέσει δείπνο στη ποδοσφαιρική ομάδα και τον ευχαριστούμε.

Έχει γίνει μία γιγάντια προσπάθεια από την Δ.Ε. και το Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν στην αρχή (έλλειψη γηπέδου, καθυστέρηση στην συγκρότηση Δ.Σ.), όλα αντιμετωπίσθηκαν στο μέγιστο βαθμό και πιστεύουμε ότι δημιουργήθηκε μία αξιόμαχη νεανική ομάδα, η οποία θέλει για τρίτη συνεχή χρονιά να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αρωγούς τους φορείς της πόλης, με πρώτο τον Δήμο Αλμυρού, τις επιχειρήσεις της περιοχής, τους φιλάθλους και τους πολίτες του Αλμυρού, τους οποίους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ιστορική μας ομάδα, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την ιστορία του Γ.Σ.Α.

The post Τρεις μεταγραφές και η αποστολή με Ατρόμητο Παλαμά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...