Τρελαμένοι οπαδοί έφεραν στρίπερ στο γήπεδο για να αποσυντονίσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας

Οι οπαδοί της Ράινσμπεργκσε στην Ολλανδία το πήγαν ένα βήμα παρακάτω προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα τους στην νίκη. Προσέλαβαν μία στρίπερ για να αποδιοργανώσει τους αντιπάλους τους.

Είναι γνωστό πως οι οπαδοί κάνουν τα πάντα για να ωθήσουν την ομάδα τους στη νίκη, κατά καιρούς βλέπουμε πολλά “τρελά” να συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους αλλά το Όσκαρ του πιο ευφάνταστου τρόπου στήριξης της ομάδας τους πάει στους οπαδούς ομάδας στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της Ράινσμπεργκσε, στην τρίτη κατηγορία προσπάθησαν να “παίξουν” με το μυαλό των αντιπάλων τους και έφεραν μία στρίπερ στο γήπεδο, προκειμένου να τους αποσυντονίσουν.

Έτσι λοιπόν, αφού η ομάδα τους βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 από την πρωτοπόρο AFC Άμστερνταμ, η στρίπερ εισέβαλε γυμνή στον αγωνιστικό χώρο στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης και έτρεχε προς τους ποδοσφαιριστές της AFC.

Η στρίπερ φορούσε μόνο κάλτσες και παπούτσια ενώ κρατούσε κι ένα πανό. Μάλιστα, “επιτέθηκε” και στον κεντρικό αμυντικό Τζόελ Τιλέμα.

Ο αμυντικός της AFC Άμστερνταμ δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα: “Νομίζω πως ήθελε να την χτυπήσω στον πισινό. Αλλά σκέφτηκα: ”Μην αφήσεις να γίνει αυτό, αλλιώς θα έχεις “μάχη” στο σπίτι. Φαινόταν ωραία, το λέω ειλικρινά”.

Δείτε το χαρακτηριστικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:
Πηγή: Sport24.gr