Τριάρα και κορυφή

Ο Πύρρος συνέχισε νικηφόρα στην 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας, κάμπτοντας την αντίστασης της Γαλήνης εκτός έδρας με 3 – 0.

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι την αναμέτρηση. Καθώς πριν καν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, ευτύχησαν να προηγηθούν. Συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, με σουτ έξω από τη περιοχή ο Χρήστος Μήτρος έκανε το 0 – 1.

Ο Πύρρος δεν σταμάτησε εκεί και κατάφερε με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς να διπλασιάσει τα τέρματά του. “Δράστης” ο Λεσάι, ο οποίος βρήκε τον χώρο και τον χρόνο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 0 – 2.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην “επανάληψη” τώρα, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα. Μάλιστα στο 84′ κατάφεραν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα. Κόρνερ του Χρήστου Μήτρου και κεφαλιά του Γιάννη Πότση, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Η Σύνθεση

Α.Σ. Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Λίτσα (46′ Αλβανός), Χαϊδούσης (40′ Τσίλης), Τσιάβος, Μαρούδης, Μουλάς (70′ Κάτσης), Μήτρος, Πότσης, Βάσσος, Μούρι, Λεσάι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Αθανασούλας, Τζήκας.