Τριανταφυλλόπουλος: “Να χτίσουμε και πάλι τον Αχιλλέα”

Στα Φάρσαλα το κύριο θέμα συζήτησης είναι η επιστροφή του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον πάγκο του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων και το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» για να μάθει από τον ίδιο το τι μέλει γενέσθαι στον σύλλογο.

Γράφει ο Άλκης Σούρλας

Σχετικά με τα συναισθήματα της επιστροφής στον σύλλογο: “Γύρισα σε ένα ιδιαίτερα οικίο και γνώριμο περιβάλλον, για εμένα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Κρατάμε όλα τα θετικά των προηγούμενων προπονητών και πάνω σε αυτά με πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να «χτίσουμε» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους της ομάδος στην φετινή περιπετειώδη σεζόν: “Στόχος είναι αρχικά να παίξουμε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό ελπίζουμε σε ένα «πλασάρισμα» όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία και φυσικά στην κατάκτηση του κυπέλλου μιας και το «τρένο» της ανόδου έχει χαθεί εδώ και καιρό”.

Για το προσωπικό του «στοίχημα» με τον Αχιλλέα: «Αυτό που βλέπω είναι διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν και να καταφέρουμε όλοι μαζί να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια ημέρα στην άλλη, θέλει χρόνο και προσπάθεια αλλά αυτό είναι το μεγάλο μας «στοίχημα», να επιστρέψει ο κόσμος και να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο».