Τρομερός Παναγροτικός «γκρέμισε» τον Αχιλλέα Φαρσάλων από την κορυφή!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την πρώτη του ήττα και μάλιστα με «βαρύ» σκορ καθώς ηττήθηκε με 2 – 5 από τον Παναγροτικό Νίκαιας για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι παρέμεινε στους 25 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση όντας στο -2 από την Α.Ε. Κιλέλερ και την κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 30′ όταν ο Κατσιανάκης σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Αετόπουλου διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 33′ ο Μπλατσέρης σούταρε δυνατά με τον νεαρό τερματοφύλακα της Νίκαιας να τον σταματά. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μακρή στο 36′. Ενώ στο 40′ ο Κερμελίδης σούταρε η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ.

Στο 43′ η Νίκαια βγήκε στην κόντρα επίθεση, ο Γκαναβάς πάσαρε στον Χριστοδούλου αυτός παρέμεινε ψύχραιμος απέναντι στον Καραμπούζη και με πλασέ νίκησε τον Σταυράκη και πέτυχε το 0 – 1.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας προσπάθησε να πιέσει από την αρχή όμως σε ακόμη μια κόντρα επίθεση στο 54′ ο Χριστοδούλου τροφοδότησε τον Γκανάβα αυτός βρέθηκε σε θέση τετ – α – τετ και με πλασέ πέτυχε το 0 – 2.

Στο 62′ και πάλι σε κόντρα επίθεση ο Γκαναβάς «έσπασε» στον Χριστοδούλου και αυτός πέτυχε με πλασέ το 0 – 3. Μάλιστα στο 66′ ο Χριστοδούλου κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο οποίος νίκησε τον Σταυράκη και πέτυχε το 0 – 4 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το 0 – 5 σημείωσε ο Γκαναβάς με σουτ και πάλι μετά από κόντρα επίθεση στο 71′.

Το μοναδικό που κατάφερε o Αχιλλέας ήταν να μειώσει με τον Κερμελίδη αρχικά στο 88′ σε 1 – 5 ενώ στο 90’+1′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2 – 5. Στο 90’+4′ ο Κερμελίδης κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι παρέμεινε το 2 – 5.

Τα Γκολ

0 – 1 43′ Χριστοδούλου.
0 – 2 54′ Γκανάβας.
0 – 3 62′ Χριστοδούλου.
0 – 4 66′ (π.) Χριστοδούλου.
0 – 5 71′ Γκανάβας.
1 – 5 88′ Κερμελίδης.
2 –  5 90’+4′ Κερμελίδης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης, Λάιος (46′ Γκαραλιάκος), Αετόπουλος (60′ Καραλούλης), Μπλατσέρης (67′ Μπρόσκα), Παπακωνσταντίνου (60′ Πασσάς), Μακρής, Κερμελίδης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσιανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης (73′ Γεωργόπουλος), Περήφανος, Παπακώστας Ηλ., Ρακίπι, Παπακώστας Αθ., Γκανάβας (77′ Βύρλας), Μανακούσιος Δ. (77′ Μανακούσιος Θ.), Χριστοδούλου (68′ Γκουντίκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Μάνος, Διαμαντής.

Πηγή: ifarsala.gr