Τρομερό “διπλό” της Ελάτειας στον Αετόλοφο!

Σπουδαία νίκη τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης πέτυχε η Θύελλα Ελάτειας, κερδίζοντας μέσα στον Αετόλοφο, τον Αετό με 3 – 0, ρίχνοντάς τον από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό μετά από από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Καραθάνου και πλασέ του Χατζηβασιλείου, ενώ στο 17′ οι της Ελάτειας έκαναν τα τέρματά τους δύο, όταν ο Παπαδόντας με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Καραθάνου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε ο Κολτσίδας με πλασέ μετά από όμορφη δική του ατομική ενέργεια στο 90′.

Η ομάδα του Αετολόφου συγχαίρει τον κ. Σάρρο και τους βοηθούς του κ. Δημήρη και κ. Οικονομόπουλο για τις αποφάσεις του και τη διαιτησία στη σημερινή αναμέτρηση με την Θύελλα Ελάτειας.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Φιλίππου, Τζουβάρας Ηλ., Λάχο, Παντελιάδης, Ηλιάδης Στ. (40′ Γεωργοβίτσας), Στεφανούλης, Τζιούρας, Καράτζιος Θ., Χατζάκος (65′ Τζουβάρας Ι.), Ντελής Αντ., Καράτζιος Γρ. (88′ Πατέλης).

Θύελλα Ελάτειας (Στέλιος Παπαδόντας): Κανταρίνος, Κέρι, Σολωμός, Κοντογιάννης (53′ Κολτσίδας), Παουλίνο, Χατζηβασιλείου, Τασιόπουλος (70′ Κολώνας), Κασίδας, Παπαδόντας, Κόντης, Καραθάνος (75′ Πραγκαφίλλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Δημήρης, Οικονόμοπουλος.