Τρόμαξε προς στιγμή στο Αρμένιο, ο Δωτιέας!

Τρόμαξε προς στιγμή στο Αρμένιο, ο Δωτιέας!

Στο γήπεδο του Αρμενίου η τοπική Δόξα υποδέχτηκε τον Δωτιέα Αγιάς με την ομάδα του Κώστα Μάγγου να προκρίνεται στην επόμενη φάση χάρη στην καλή απόδοση του Τζιόλα ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο Δωτιεάς πήρε προβάδισμα στο 45΄με τον Τζιόλα για να ισοφαρίσει ο Βασίλης Καψούρης πέντε λεπτά αργότερα με ωραίο σουτ. Η ομάδα της Δόξας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αν ήταν και λίγο πιο προσεκτική ίσως διεκδικούσε μέχρι το τέλος κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Στο 66′ ο Τσατσαλίδης έδωσε προβάδισμα και πάλι στον Δωτιέα με τον Τζιόλα και πάλι να έρχεται στο 83′ και να “σφραγίζει” την πρόκριση της ομάδας του.

Το Φιλμ του Αγώνα

45′ 0 – 1 Ο Τζιόλας με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

50′ 1 – 1 Ο Βασίλης Καψούρης με έναν “κεραυνό” από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξ’ ανάγκης κίπερ, δεδομένης και της απουσίας του Πέτρου Καραναστάση, Γιάννη Βαΐτση.

66′ 1 – 2 Μετά από λάθος του Σπανού η μπάλα στρώθηκε στον Τσατσαλίδη ο οποίος με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Αγιάς.

83′ 1 – 3 Ο Δωτιέας χτύπησε και πάλι λίγο πριν το τέλος με σουτ από κοντά να νικά τον Τζήμα και να στέλνει τον Δωτιέα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Καραμπουτάκης, Σαγγάρης Τ., Σπανός, Κουτέρης, Κουσιάς, Χίσα, Καψούρης (75′ Μεξής), Παπαδημητρίου (75′ Πρασσάς), Παπαστεργίου (67′ Καμπάνας).

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Μάγγος): Βαΐτσης, Τσακάλι, Κουρούμαλος, Πολύζος, Ρέντζας, Ριζούλης, Ντακούλας, Κοταρέλας, Σιμούλης, Τζιόλας, Τσατσαλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...