Τσάβι: “Ο Μέσι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα τι θα κάνει”

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να πάρει την οριστική απόφαση για τον μέλλον του μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (11/6), σύμφωνα με όσα είπε ο Τσάβι στη Mundo Deportivo.

Στα ύψη έχει φτάσει η ανυπομονησία κι η αγωνία χιλιάδων Καταλανών που θέλουν να δουν τι θα γίνει με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι κι αν τελικά ο σύλλογος καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη επιστροφή.

Μιλώντας στη Mundo Deportivo ο Τσάβι, κι ενώ ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ενόψει του αγώνα της Παρί με την Κλερμόν πως ο Μέσι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους πρωταθλητές Γαλλίας, τόνισε πως μέχρι τις 11 Ιουνίου (στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας) ο Αργεντινός θα έχει αποφασίσει.

“Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, είμαι ο προπονητής και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει αν αποφασίσει να έρθει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον αφήσουμε λίγο ήσυχο.

Τελειώνει η σεζόν εκεί, σέβεται πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά έχει κάθε δικαίωμα να λέει πού θα πάει και πού θα τελειώσει η καριέρα του.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του και πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο. Στην τελική, αν μιλάμε για τον Λίο κάθε μέρα, κάθε μέρα, δεν νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.

Στο τέλος πάλι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Στο τέλος, θα αποφασίσει το μέλλον του και εδώ οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε”, είπε ο Τσάβι.

Πηγή: Sport24.gr