Τσάμπι Αλόνσο: Εξηγήθηκε για τη φοροδιαφυγή και κινδυνεύει με 5ετή φυλάκιση

Ο Τσάμπι Αλόνσο περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου στην υπόθεση της φοροδιαφυγής με την οποία έχει κατηγορηθεί, δίνοντας μάλιστα το «παρών» στο δικαστήριο της Μαδρίτης για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην υπόθεση. Κίνδυνος φυλάκισης και βαρύτατου προστίμου…

Ο άλλοτε αστέρας των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 με τη φανέλα των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ, διανύει κακές μέρες, καθώς ξεκαθαρίζει το θέμα με τη φοροδιαφυγή για την οποία έχει κατηγορηθεί από τα χρόνια της παρουσίας του στη «βασίλισσα».

Ο 37χρονος, φέρεται να έχει αποκρύψει από την ισπανική φορολογία, έσοδα από τα δικαιώματα της δημόσιας εικόνας του, μέσω εταιρείας με έδρα την Πορτογαλία.

Το χρονικό διάστημα το οποίο εξετάζεται είναι αυτό από το 2010 μέχρι και το 2012.

Το πρωί της Τετάρτης έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο της Μαδρίτης, ενώ, είχε προγραμματιστεί και για σήμερα, Πέμπτη (10/10) να υπάρξουν καταθέσεις για την υπόθεση.

Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο Τσάμπι Αλόνσο είναι η 5ετής φυλάκιση κι ένα βαρύτατο πρόστιμο που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση ενοχής.

Βέβαια, όπως έχει συμβεί πολλάκις με ορισμένους άλλους ποδοσφαιρικούς αστέρες και τις κακές τους σχέσεις με την εφορία, το κομμάτι της φυλάκισης μπορεί ν’ αποφευχθεί με οικονομική συμφωνία και αναστολή…

Τσάμπι Αλόνσο: Εξηγήθηκε για τη φοροδιαφυγή και κινδυνεύει με 5ετή φυλάκιση

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...