Τσαλουχίδης (Βέροια): Αγκάθια κι όχι ροδοπέταλα προς τη Super League

Ο γενικός διευθυντής της Βέροιας και βετεράνος ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πορεία της  Βασίλισσας του Βορρά

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη της Βέροιας και την εν γένει της πορεία φέτος:

«Κάναμε μια σημαντική νίκη χθες και αποφασιστική. Δεν απομακρυνθήκαμε από αντιπάλους που είμαστε κοντά, όπως ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Είμαστε εδραιωμένοι στη 2η θέση, υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμη, θα δούμε τι θα γίνει.

Σαν ομάδα από την αρχή δείξαμε τις δυνατότητές μας. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές η υπέρμετρη σιγουριά δημιουργεί προβλήματα, όπως φάνηκε στα προηγούμενα δύο ματς. Είμαστε μια ομάδα πολύ καλή και δυνατή για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά έχουμε και μια διοίκηση πρότυπο σε λειτουργία και συνέπεια. Έχουμε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο.

Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από όλους μας. Κοιτάμε να είμαστε μέσα στη δυάδα, με καλή ομάδα. Δεν περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Όποιος θεωρεί σίγουρο τον εαυτό του στην άλλη κατηγορία, μπορεί να πάθει ζημιά. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις».

Για το πότε θα περιμένουμε στη Super League 1 τη Βέροια:

«Μακάρι να πηδούσαμε έτσι τις κατηγορίες. Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Προσγειωμένοι και σωστοί στις επιλογές μας να είμαστε. Ο σχεδιασμός μιας ομάδας παίζει ρόλο, να είμαστε προσεκτικοί. Τις ικανότητες τις έχουν όλοι. Ο Θωμας ο Τρούπκος που είναι γενικός αρχηγός, ο Παύλος ο Δερμιτζάκης ο προπονητής μας… Ο δρόμος στο ποδόσφαιρο είναι στρωμένος με αγκάθια και όχι με ροδοπέταλα».

The post Τσαλουχίδης (Βέροια): Αγκάθια κι όχι ροδοπέταλα προς τη Super League appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com