Τσιάγκος: «Δίκαια πήραμε την πρόκριση»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πρόκριση της Δόξας Αργυροπουλίου στην επόμενη φάση απέναντι στον Σ.Σ. Ραψάνης  με το εκκωφαντικό 6 – 1 το απόγευμα της Τρίτης, ήταν και ο Αποστόλης Τσιάγκος όπου πέτυχε χατ – τρικ.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Αποστόλης Τσιάγκος μίλησε στο ArenaLarissa.gr όπου τόνισε πως η ομάδα του έδειξε από την αρχή πως ήθελε την πρόκριση και δίκαια την πήρε. Παράλληλα, τόνισε πως η Δόξα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να ανακτήσει τις προσπάθειες της για τον στόχο της ανόδου στην Α΄κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αποστόλης Τσιάγκος:

«Πιστεύω πως ήμασταν το φαβορί στο παιχνίδι του Κυπέλλου, δίκαια πήραμε την πρόκριση, καθώς το αποδείξαμε και στο γήπεδο. Ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄αυτό το παιχνίδι και τονίζω πως μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου», ανέφερε αρχικά ο παίκτης της Δόξας.

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει το Αργυροπούλι, είπε: «Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για εμάς, διότι χάσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να επανέλθουμε για τον στόχο της ανόδου. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Τέλος, για τον προσωπικό στόχο που έχει με τους «κίτρινους», δήλωσε: «Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α΄κατηγορία».