Τσιάγκος: “Δεν θα άφηνα να περνά ο χρόνος έτσι”

Στον OK Radio 104.8 και στην εκπομπή “Παπούτσι από τον τόπο σου…” του Δημήτρη Πετρωτού και του Χρίστου Τζίκα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο μέχρι πρότινος προπονητήτς της Δόξας Αργυροπουλίου, Κώστας Τσιάγκος ο οποίος σχολίασε τόσο το πέρασμα του από την ομάδα της Δόξας, όσο και το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Πιο αναλυτικά:

“Είχα πει στους παίκτες πως αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν θα έμενα εκεί. Παράλληλα με ένα επεισόδιο σε μία αλλαγή συζητήθηκε με το πρόεδρο και έτσι λύθηκε η συνεργασία την Κυριακή. Είχα πει μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά οι παίκτες μου δεν το είχαν πιστέψει. Δεν θα καθόμουν να αφήσω το χρόνο να περνά έτσι”.

Για τον συνδυασμό νεαρών με τους παλιούς στο ρόστερ…

“Τουλάχιστον έξι με εφτά παίκτες ανήκουν σε υψηλότερη κατηγορία. Πιστεύω πως η ομάδα ακόμα και τώρα πως θα ανέβουν κατηγορία και γιατί και όχι να πάρουν και το πρωτάθλημα”.

Για τον εάν ξεχώρισε κάποια ομάδα της Α΄1 έως τώρα…

“Η Ελασσόνα είναι μία ομάδα πολύ σοβαρή και καλή καλά δουλεμένη με τακτική. Το θέμα για εμάς ήταν πως δεν μπορούμε να βγάλουμε την τακτική ειδικά στο παιχνίδι με τη Ραχούλα. Το πρόβλημα ήταν στο αμυντικό κομμάτι και όχι στο σκοράρισμα, οι παίκτες ήταν τακτικά άτακτοι”.

Για το μέλλον του…

“Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει πάντα η δημιουργία κάποιας ακαδημίας στο Αργυροπούλι. Φέτος δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι, από του χρόνου θα το δούμε. Άλλωστε στο Αργυροπούλι έχουμε την δυνατότητα από άποψη εγκαταστάσεων να φιλοξενήσουμε έναν μεγάλο αριθμό παιδιών και από τα γύρω χωριά”.