Τσιάρας: “Σοβαρότητα και σκληρή δουλειά…”

Στη Ραδιοφωνία Κισσάβου 97.8 και στην εκπομπή του Δημήτρη Πετρωτού, “Πρωινή Ραδιοεφημερίδα” φιλοξενήθηκε σήμερα τηλεφωνικώς ο ποδοσφαιριστής και ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής της ΑΕΛ του Μιχάλη Ζιώγα, Αντώνης Τσιάρας.

Ο Αντώνης Τσιάρας μίλησε σχετικά για την χρονιά που έχει ξεκινήσει και πως αντιμετωπίζει αυτός τα πράγματα με βάσει την εξέλιξη τους, εκθείασε το έργο του προπονητή του Μιχάλη Ζιώγα κατά την διάρκεια όπου η ΑΕΛ βρισκόταν στη Σαμαρίνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αλλά ακόμη και το πως αντιμετωπίζουν παιχνίδι το παιχνίδι ξεχωριστά.

Παράλληλα μίλησε για τον υπέροχο κόσμο που “κουβαλά” μαζί της η ΑΕΛ, του οποίου στο παρελθόν ήταν μέλος και ο ίδιος, εξού και το αρκετά μεγάλο “δέσιμο” του ίδιου με την κερκίδα. Επίσης τόνισε πως η πιο σημαντική νίκη από τις τρεις σερί που έκανε η ομάδα, ήταν αυτήν κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου καθώς έδωσε αξία στο μεγάλο διπλό στον Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Αχαρναϊκό, σχολίασε πως εάν είμαστε σοβαροί τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, πόσο μάλλον σε μια διοργάνωση όπου παραδοσιακά της “πάει” της ΑΕΛ.

Βέβαια δεν παρέλειψε να τονίσει πως μέσα από την σκληρή δουλειά και την σοβαρότητα η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, έχοντας πάντα και αυτόν τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό της.