Τσιλιάκος και τέζα!

Ο Ηρακλής Χάλκης συνέχισε από εκεί που σταμάτησε τη προηγούμενη αγωνιστική μιας και κατάφερε να υποτάξει και την ομάδα του Φαλανιακού με 2 – 1 και ανέβηκε και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε την υπεροχή των κινήσεων και απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Κώστα Κουσίωρα (έχασε ανεπανάληπτο τετ – α – τετ) και Άγγελο Τσιλιάκο (κεφάλια του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ).

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Νίκος Κουσιώρας με δυνατό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό έγραψε το 1 – 0. Στο 70′ ήταν η σειρά του Φαλανιακού να φτάσει στην ισοφάριση με μια πόλη καλή ατομική ενεργεία του Παπαγεωργίου ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα του Νίκου Αδρεου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 80′ ο δαιμόνιος Άγγελος Τσιλιάκος θα εκμεταλλευτεί την πάσα του Παπαδημητρίου και θα γράψει το 2 – 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα “High Lights”, όχι της αγωνιστικής αλλά του πρωταθλήματος, η τετραπλή χαμένη ευκαιρία από πλευράς Ηρακλή όταν μέσα από τη μικρή περιοχή οι παίκτες του Ηρακλή τέσσερις φόρες δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Μιγδάνη.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Τσιτλαχίδης, Καφφές, Τσιλιάκος Αγγ. (89′ Τσιαμαντάς), Αλμυρούλης, Πρίφτης, Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ. (67′ Κυριάκος), Παζώλης (80′ Τζατζάκης), Παπαδημητρίου Μ., Κουσιώρας Κ., Βογιατζής Σ.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Μανακούσιος Δ., Μανακούσιος Θ., Γκόλτσιος, Πανταζής Γ., Βαρσάμης, Παπαδόπουλος (62′ Τσιρόπουλος), Παπαγεωργίου, Σγουραλής (67′ Φατούρας), Ιγγλέζος, Δήμος (72′ Καλόγηρος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...