Τσιτουρτζής: «Δείξαμε καλό πρόσωπο και κερδίσαμε»

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε ο Δαμασιακός το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς επικράτησε με 1 – 0 των Αγίων Αναργύρων, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Νίκος Τσιτουρτζής για τους «κυανόλευκους».

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο μεσοεπιθετικός του Δαμασιακού Νίκος Τσιτουρτζής, μίλησε στο ArenaLarissa.gr για την επιτυχία αυτή, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια που θα έχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε κερδίζοντας το παιχνίδι. Θεωρώ πως, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στους Αγίους Αναργύρους και πήραμε τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν ήταν στην μέρα του ο αντίπαλος. Με αυτήν την νίκη παίρνουμε ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Τσιτουρτζή.

Για την πορεία που έχει μέχρι στιγμής ο Δαμασιακός: «Η πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Δαμασιακός δεν είναι αυτήν που είχαμε σχεδιάσει εξ΄αρχής. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι και στο τέλος θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τέλος, για την συνέχεια που αναμένεται να έχουν οι «κυανόλευκοι»: «Η συνέχεια θεωρώ πως θα είναι ανάλογη των εμφανίσεων μας στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου ήμασταν πολύ καλοί. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να γίνουμε καλύτεροι και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δαμασιακό».