Τσιτσιπάς: “Είχα την αυτοπεποίθηση να ψάξω καλά χτυπήματα, δεν με νοιάζει ο επόμενος αντίπαλος”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την εύκολη επικράτηση του επί του Ίμερ μίλησε για την αυτοπεποίθηση που είχε και τον οδήγησε στο να παίξει καλό τένις ενώ σημείωσε πως δεν τον νοιάζει ποιος εκ των Ρούνε ή Γκαστόν θα βρεθεί απέναντι του στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την εύκολη επικράτηση του επί του Ίμερ με 3-0 σετ σε 92 λεπτά μίλησε μέσα από το κορτ για την αυτοπεποίθηση που είχε και τον οδήγησε στο να παίξει καλό τένις ενώ σημείωσε πως δεν τον νοιάζει ποιος εκ των Ρούνε ή Γκαστόν θα βρεθεί απέναντι του στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

“Είχα πολλά καλά ράλι από την πλευρά μου με τον Μάικ παίζουμε από τα τζούνιορ θέλω να τον συγχαρώ είχε καλή πορεία. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα σε υψηλό επίπεδο και τένις με υπομονή”.

Πόσο διαφορά κάνει ο καιρός, έπαιξες δύο φορές αργά το βράδυ, σήμερα όμως είδαμε να παίζεις καλύτερα με το forhand σου;

“‘Εφτασα αρκετά αργά στα δύο προγούμενα ματς, δεν υπήρχε ήλιος, ο καιρός δεν ήταν καλός, είχε πέσει η θερμοκρασία, σήμερα ένιωσα ελεύθερος με τη μπάλα και να δημιουργήσω στο παιχνίδι μου, να πιέσω με τα χτυπήματα μου και είχα την αυτοπεποίθηση να ψάξω αρκετά καλά χτυπήματα”.

Σου αρέσει και εσένα ο ήλιος όπως στον Ναδάλ επειδή αυτός είναι από τη Μαγιόρκα και εσύ από την Ελλάδα;

“Αν υπάρχει κάτι που θα ζητήσω είναι ένα ηλιόλουστο Roland Garros με γεμάτο κόσμο”.

Αργά το βράδυ παίζει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος σου, Ρούνε ή Γκαστόν θα το δεις;

“Και οι δύο παίζουν καλό τένις, θα το δω”.

Σε ενδιαφέρει ποιος θα είναι;

“‘Οχι δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει”Πηγή: Sport24.gr