Τσούτσα και Βλαχάκη ανακοίνωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης!

Με τον πιο ηχηρό τρόπο «εγκαινίασε» την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επανέφερε στις τάξεις του τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Βλαχάκη που αγωνιζόταν από το καλοκαίρι μέχρι τώρα στον ΠΟ Ελασσόνας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Βλαχάκης θα φορέσει για τρίτη φορά τα «πράσινα». καθώς ήταν στέλεχος της τσαριτσανιώτικης ομάδας τόσο κατά την περίοδο 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 4 γκολ στον μοναδικό γύρο που παίχθηκε τότε λόγω της πανδημίας) όσο και κατά την περυσινή περίοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία, οπότε αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 10 τέρματα.

Η προσθήκη του Βλαχάκη αποτελεί ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Βασίλη Μπακογιάννη, ενώ ευεργετικά για την συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Τσαριτσάνης που από την πρώτη στιγμή “αγκάλιασε” τον ταλαντούχο παίκτη.

Πήρε και Τσούτσα!

Συνέχεια στην μεταγραφική του ενίσχυση έδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος – μετά τον Βλαχάκη – συμφώνησε και με τον 30χρονο επιθετικό Αλέξανδρο Τσούτσα που αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισυ χρόνια στον Δαμασιακό.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Βασίλη Μπακογιάννη διακρίνεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Δόξα Αργυροπουλίου, τον Αμπελωνιακό, τον Σμόλικα Φαλάνης, τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, τον Φαλανιακό και τον Τύρναβο 2005.