Τυπική διαδικασία…

Με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου και Άρης Κουλουρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, ήταν ήδη υποβιβασμένη εδώ και αρκετές αγωνιστικές τερματίζοντας στη τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας με μόλις 4 βαθμούς. Ενώ το Κουλούρι τερμάτισε στη 5η θέση με 34 βαθμούς.

Το παιχνίδι τώρα, όπως γράψαμε και προηγουμένως ήταν μοιρασμένο, δίχως πολλές φάσεις, δείγμα της έλλειψης κινήτρου που υπήρχε και στις δύο ομάδες, καθώς τα πάντα είχαν κριθεί και για το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, αλλά και για το Κουλούρι.

Χαρακτηριστικό αποτελεί πως η πρώτη και μοναδική ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε με τη συμπλήρωση σαράντα λεπτών αγώνα. Όταν ο Κοττάκος για τον Άρη Κουλουρίου με σουτ, έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι! Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0 – 0.

Οι άνθρωποι του Άρη Κουλουρίου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Κοτολόσης, Λυμπίκης, Δαλώσης, Χατζής, Βαλιάκος Μ., Ξεφτέρης, Αποστολόπουλος (75′ Αθάνατος), Γραμμένος Κ. (85′ Μπακλαβάς), Γιωργάκης, Γκουντούλας Αχ. (70′ Βαλιάκος Ν.).

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Ανδρέου, Μιχόπουλος, Τσιάρας, Νεράτζης, Κουρούκας, Φασούλας, Καλογερόπουλος, Ροκάς, Μαμουλάρι (75′ Καρλιγκιώτης Μ.), Κοττάκος, Γκρέτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Τζιμούρτος, Καλέμι.