Τυριακίδης: «Μεγάλο το κίνητρο μας στο ματς Κυπέλλου – Γίνεται καλή δουλειά στον Αλμωπό»

Συνέντευξη στη Mikriliga.com παραχώρησε με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Θεσπρωτό ο Γιώργος Τυριακίδης.

Ο προπονητής του Αλμωπού αναφέρθηκε στο θεσμό του Κυπέλλου που μόνο αδιάφορος δεν μπορεί να περάσει, ενώ μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στη Super League 2.

Όσον αφορά το παιχνίδι με το Θεσπρωτό, είπε:

«Είναι ευχάριστο για όλους που επιτέλους ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, όμως ασφαλώς και μας ενδιαφέρει για να δούμε και εμείς οι ίδιοι που βρισκόμαστε. Πρόκειται για επίσημο ματς, επομένως υπάρχει μεγάλο κίνητρο να παλέψουμε για το καλύτερο και χωρίς άγχος να κυνηγήσουμε την πρόκριση».

Για την προετοιμασία του Αλμωπού ενόψει Super League 2, ανέφερε:

«Γενικότερα, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Λόγω των όσων συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Όσον αφορά τον Αλμωπό τώρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πως κυλά η προετοιμασία μας.

Γίνεται καλή δουλειά και βλέπω μεγάλη διάθεση, πράγμα αναμενόμενο, καθώς έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά με μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα μας θα βρίσκεται ξανά μετά από πολλά χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο και είμαι αρκετά αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν».

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης:

Γ’ Εθνική: Όλα στον «αέρα» – Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα

Λεουτσάκος: «Άδικο το 1+1» – Όλα όσα είπε για την Super League 2

Αιγάλεω: Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ ΕΠΟ και κατά Κούγια στο Διαιτητικό!

The post Τυριακίδης: «Μεγάλο το κίνητρο μας στο ματς Κυπέλλου – Γίνεται καλή δουλειά στον Αλμωπό» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com