Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΛ, ο Βασίλης Νταβαρούκας

Σε εκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται πλέον ο σύνδεσμος της ΕΠΣ Λάρισας, με τον Βασίλη Νταβαρούκα να κάνει πρώτος την κίνηση και να ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τις ερχόμενες εκλογές του Ιουνίου.

Αναλυτικά η επιστολή του Βασίλη Νταβαρούκα με την οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΣ Λάρισας:

“Έχοντας μία γόνιμη προσφορά ετών,  τόσο στα κοινά όσο και στα αθλητικά δρώμενα, αποφάσισα  να ηγηθώ συνδυασμού για την διεκδίκηση της εκλογής κατά τις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Λάρισας.

Άποψη δική μου αλλά και πολλών παραγόντων σωματείων με τους οποίους μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου είναι ότι πρέπει να υπάρξει μία στιβαρή διοίκηση που θα αναλάβει να ωθήσει προς τα εμπρός το λαρισινό ποδόσφαιρο αξιοποιώντας πλήρως την πλούσια δυναμική του αλλά και αποκαθιστώντας καλές σχέσεις με τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές.

Δυστυχώς την τελευταία διετία γίναμε μάρτυρες πολλών λανθασμένων κινήσεων από την πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης, η οποία στον βωμό της άκριτης εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων περιθωριοποίησε ποδοσφαιρικά τον Νομό Λάρισας, κάτι που είναι φανερό σε όλους τους επιμέρους τομείς.

Γι΄ αυτό είναι επιβεβλημένη σήμερα η συστράτευση υγιών και άφθαρτων παραγόντων που, χωρίς να αποβλέπουν σε παράπλευρα οφέλη, θα αφοσιωθούν με όλες τους τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της ουσιαστικής λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου.

Πλαισιωμένος από αξιόλογους συνεργάτες που έχουν διακριθεί για την δράση τους στους αγωνιστικούς και παραγοντικούς χώρους αλλά και στον στίβο της ζωής, θα ζητήσουμε από τα σωματεία του Νομού Λάρισας την ψήφο τους το ερχόμενο καλοκαίρι δεσμευόμενοι ότι η καλώς νοούμενη εξυπηρέτησή τους θα είναι ο αποκλειστικός γνώμονάς μας.

Ο σεβασμός στην προσπάθεια των ανθρώπων που μοχθούν να κρατήσουν ζωντανό το ποδόσφαιρο σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές επιβάλλει, πέρα από την αυτονόητη τήρηση των κανονισμών, και προσωπικές θυσίες για τις οποίες είμαστε διατεθειμένοι.
Εκτιμώ ότι το λαρισινό ποδόσφαιρο δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλο πολύτιμο χρόνο και την αίσθηση αυτή την συμμερίζονται όσοι θα κληθούν να αποφασίσουν τις προσεχείς εκλογές για το ποιοί θα διοικήσουν την ΕΠΣΛ κατά την επόμενη τετραετία.

Η υπεύθυνη επιλογή με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια είναι αυτή την φορά μονόδρομος”.