Υπόθεση ενός… ημιχρόνου!

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και ίσως και… νωρίτερα, το Ελευθεραί «καθάρισε» την Μάνδρα, επικρατώντας με το τελικό 4 – 0 της Μάνδρας.

Μετά και από αυτή τη νίκη το Ελευθεραί έφτασε τους δέκα βαθμούς σε τέσσερα ματς και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Μάνδρα παρέμεινε στους έξι βαθμούς που είχε.

Με δύο γκολ από τα… “αποδυτήρια” οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά έβγαλαν εκτός αγώνα τους γηπεδούχους. Πρώτα στο 4′ ο Ντελόπουλος “άνοιξε” το σκορ, για να έρθει μόλις δύο λεπτά μετά ο Μακρίδης να κάνει το 0 – 2.

Μάλιστα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου, οι παίκτες του Γιάννη Μπάγκα πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα. “Δράστης ” αυτή τη φορά ήταν ο Γαρυφαλλόπουλος, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, ο Γαρυφαλλόπουλος συνέχισε από εκεί που… σταμάτησε. Διότι στο 52ο λεπτό, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 4 για το Ελευθεραί.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Μάνδρας (Γιάννης Παπαναστασίου): Κοκκαλάρας, Ζούγκα Μ., Γούτας (62′ Κιτσόπουλος), Τεκέδης, Τζήκας (62′ Καδόγλου), Χλόπτσιος, Ζούγκα Ε. (38′ Αθανασόπουλος), Παπαδημητρίου, Μαγγούλης (32′ Τασιούλης), Παπαδόπουλος (46′ Φωτάκης), Φασούλας.

Α.Ο. Ελευθερών (Γιάννης Μπάγκας): Φιλοκώστας, Ντελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσιαδήμος (50′ Τόλλιας), Ζησόπουλος, Μακρίδης (72′ Κατσικαλούδης), Τσεκούρας, Ζιάρρας, Γαρυφαλλόπουλος (60′ Τριτόπουλος), Τσαπράζης (50′ Ανυφαντής), Δάσσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μάνος, Ντελέζος Θ.