Υπόθεση Ξάνθη – ΠΑΟΚ: “Πολύ μεγάλο λάθος του Αυγενάκη” λέει ο Πάτσης

Ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις πήρε αποστάσεις για το θέμα της τροπολογίας επί των ποινών για την περίπτωση των ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή Brainstorming. Μεταξύ άλλων ο κ. Πάτσης είπε πως για το ζήτημα της τροπολογίας επί των ποινών στην υπόθεση των ΠΑΟΚ – Ξάνθης «θεωρώ ότι έγινε ένα παρά πολύ μεγάλο λάθος. Γνωρίζαμε όλοι ότι υπήρχε αυτός ο φάκελος, ο οποίος θα εξεταστεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκρινε σκόπιμο – δεν ξέρω για ποιο λόγο – δύο μέρες πριν την εκδίκαση να αλλάξει δύο μέλη της Επιτροπής».
 
Στην συνέχεια επισήμανε ότι «δημιουργήθηκαν συνωμοσίες στο ότι δύο μέρες πριν δύο μέλη της ΕΕΑ άλλαξαν και η εισήγηση και όχι απόφαση, προήλθε από αυτή την πλειοψηφία. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος του Υπουργού». Ερωτηθείς για το εάν «αδειάζει» τον κ. Αυγενάκη, απάντησε: «Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο». Ακόμη, ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με την τροπολογία της Κυβέρνησης όταν ρωτήθηκε για το τι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία της Τετάρτης, στην αρχή απέφυγε να διευκρινίσει την πρόθεση του, ωστόσο, τόνισε ότι «αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, βεβαίως και θα πειθαρχήσω».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...