Φαμπρίσιο Πότσι και ακόμη δύο στον Ηρακλή Λάρισας!

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Πιο αναλυτικά:

«Πρόκειται για τον Αργεντινό αμυντικό χαφ Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι, τον οποίο έχει αποκτήσει από την 1 Νοεμβρίου αλλά λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος δεν πρόλαβε να αγωνισθεί. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη αφού κουβαλά στις πλάτες του πολλές γεμάτες σεζόν σε κορυφαίο επίπεδο. Να θυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της ΑΕΛ ενώ πριν τον ομάδα μας ήταν στον Αλμυρό Βόλου.

Τον 19χρονο μέσο Πορτοκαλίδη Διονύση, ο οποίος προέρχεται από της ΑΠΕ Λαγκαδά ενώ μέχρι τον Οκτώβριο αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟ Σελλάνων,

και τον ακραίο κυνηγό Δημήτρη (Τάκη) Κίτσιο ο οποίος αγωνίστηκε στην Λάρισα 2012 και μέχρι τον Οκτώβριο αγωνιζότανε με τα χρώματα του Α.Ε. Κιλελέρ.

Ο Ηρακλής Λάρισας και προσωπικά ο πρόεδρος του Λάμπρος Ιωακείμ θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν τους φίλους του Δ.Σ. του Κιλελέρ (Χρήστο Φτάρα, Μανώλη Κωστόπουλο, Αποστόλη Δημητρίου, Αχιλλέα Τσιβόπουλο προπονητή) που ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στο αίτημά μας για παραχώρηση του Τάκη Κίτσιου και ελπίζουμε στο μέλλον να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε αντίστοιχα και εμείς».