Φιλικά προεπιλογής στις Μικτές της ΕΠΣ Λάρισας

Φιλικό προεπιλογής για την Κ16. Από τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται Πέμπτη 13/10 και ώρα 15:00 (ώρα προσέλευσης) στο γήπεδο «Μητσιμπόνας Β’» για φιλικό προεπιλογής με την Κ16 της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή και καλαμίδες.

Παπαδάκος, Καραμάνης, Καγκελάρης (Αστραπή Ν.Πολιτείας) Κουπατσιάρας, Λιλελάρι (Πελασγιώτιδα) Ραζακιάς, Αθανασίου (Ομόνοια) Τασιόπουλος, Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Γιούγκα, Κλεισιάρης, Γάτσιος,(Απόλλων), Γκανάτσας, Μπόμπολας (Φαλανιακός) Δάσκαλος, Αναγνώστου, Πατζιατζής, Μεσσής (Ηρακλής Λάρισας ) Τάχος, Δαούλας (Δήμητρα Γιάννουλης), Κώστας (Προμηθέας).

Παράλληλα φιλικό προεπιλογής και η Κ14

Από τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται Τετάρτη 12/10 και ώρα 15:00(ώρα προσέλευσης) στο γήπεδο Μιτσιμπόνας Β για φιλικό προεπιλογής με την Κ14 τής Ερ.Αελ .Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή και καλαμίδες.

Παπαδήμας,Θάνος, Ζντούπης,Τσανούκας(Ηρακλής) Τενεκές,Κανάκης,Μπουρντένας, Ντάνας,Βασιλόπουλος,Τόπης,Τσανογιάνης(Ατρόμητοι) Λιούπης,Δέλλας(Ολύμπικ)Κούρτις(Νίκη Μιχαήλ)Μίχος,Μιχαλόπουλος,Κατσάνος,Τουρσουνίδης,Γδούπας(Απόλλων)Καλογιάννης,Γκανάβας,(Γιάννουλη)Καραστέργιος(Ακαδημία Τυρναβου)