Φιλική «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Αχιλλέα Φαρσάλων & Ηρακλή Λάρισας

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Ηρακλής Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι στα Φάρσαλα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς διεξήχθη με τον Αχιλλέα Φαρσάλων που έχει υψηλούς στόχους τη νέα χρονιά στην Α’ DE-TOX ΕΠΣΝ Λάρισας και τον Ηρακλή Λάρισας που θα μετέχει στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων και ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Στάδιο μετά από έναν χρόνο όπου και έγιναν έργα αποκατάστασης στον τάπητα και το αρδευτικό σύστημα.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ως το τέλος του ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν κυρίως από το πλάι όμως οι καλές στιγμές του αγώνα ήταν λίγες.

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 24′ όταν το σουτ του Φώτου έπειτα από σπάσιμο του Στοίνοβιτς έδιωξε με το κεφάλι ο Τλούπας πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 28′ ο Φώτος βρέθηκε απέναντι από τον Παρθένη όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς τον ανέκοψαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα μπλόκαρε.

Ο Αχιλλέας είχε ένα σουτ του Πλιάγκα το οποίο δεν βρήκε στόχο στο 30′. Ο Ηρακλής απείλησε εκ νέου στο 35′ όταν το πλασέ του Γκιουρσάνη από πλάγια θέση έδιωξε με τις γροθιές ο Παρθένης.

Το δεύτερο μέρος είχε χαμηλότερο ρυθμό όπως ήταν αναμενόμενο με τους δυο προπονητές να αλλάζουν αρκετά πρόσωπα και σχήματα δοκιμάζοντας και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 83′ με ένα σουτ του Ηρακλή Γκιουρσάνη το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με απουσίες καθώς από τον Αχιλλέα Φαρσάλων έλειπαν οι Μπερσιάνης, Τζέκα, Αγγελόπουλος, Μπαιράμι και Μαργαρίτης.

Ενώ από τον Ηρακλή Λάρισας έλειπαν οι Παπαγιάννης, Τάρτας, Χριστίδης και Κακαβίτσης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης, Τλούπας, Κομισόπουλος Γ., Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Κορδαλής, Πατσιούρας, Καναβός, Πλιάγκας, Παπακωνσταντίνου, Αναγνώστης.

Έπαιξαν και οι: Κουσιάς, Καρέντζος, Τσούλης Δ., Κυριαζόπουλος, Τσιανάκας, Γκουντόπουλος, Κομισόπουλος Αλ., Μούρι, Καραβαγγέλης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Χατζηλιάδης, Γαλάνης, Ναρίνογλου, Αθανασιάς, Μπάμης, Χατζόπουλος, Ζαφειρίου, Στοίνοβιτς, Γκιουρσάνης, Φώτος

Έπαιξαν και οι: Χατζής, Παπαδάκος, Μπαλαμώτης, Χρηστακέας, Ζιάρρας, Βλαχάκης, Σπαθούλας, Παπαγεωργίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Σκριάπας, Γκόγκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...