Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο. Υπάτου!

Μπορεί ο ΑΟ Υπάτου να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών όμως οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα απάντησαν δις και πήραν τη νίκη.

Ωστόσο, δεν ξεκίνησε το ματς με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού ο Μπέλιτς τραυματίστηκε στην προθέρμανση και τον αντικατέστησε ο Γκαβίμ.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Μήτρου άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Ψαχνών.

Το Ύπατο ισοφάρισε με τον Ζυγκερίδη να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

Στο 44′ και ενώ το συγκρότημα του Τζαναβάρα είχε ανεβάσει ρυθμούς ο Καλόφωνος έβαλε σε θέση οδηγού το Ύπατο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Υπάτου νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών σε φιλικό μία εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Γεωργίου, Νικολαΐδης, Τσολάκος, Ντιαλό Ζουλιώτης, Σπανός, Σταματάκος, Βεζιρτζόγλου, Τόσκα, Μήτρου, Σιαράπης. Αγωνίστηκαν και οι: Ματράκας, Κολιός, Τσούτσης, Ντουμάνης, Σπυράκης, Χατζηαντωνίου, Σκριβάνος.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Διαμαντής, Παπαδόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Κατσέλης, Ευθυμίου, Χατζηδημητρίου, Δοξάκης, Μπέλιτς, Ζυγκερίδης, Καράι, Καλόφωνος. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Λεονάρντο, Σπηλιώτης, Μακροστέργιος, Βλυσίδης, Μαρτσέλο, Καρακίτσος, Σπανός, Νιφορόπουλος.

The post Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο. Υπάτου! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com