Φιλοδοξεί για νέα καλή εμφάνιση με τα Μετέωρα η Ποταμιά

Στην Καλαμπάκα ταξιδεύει η Ποταμιά, που θα αντιμετωπίσει τα Μετέωρα στο τελευταίο της ματς για τον πρώτο γύρο στην 3η Εθνική, αλλά και το τρέχον έτος.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 3 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσος». Είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Τα Μετέωρα του Νίκου Μανούρα βρίσκονται σε δυσμενή βαθμολογική θέση, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από τη γραμμή σωτηρίας(11 έναντι 16). Προέρχονται από ήττα κόντρα στον Δία Δίου και το παιχνίδι με τους Ευρυτάνες είναι αρκετά κρίσιμο για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη δυσκόλεψε αρκετά τα Σέλλανα, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και φτάνοντας στο πρώτο της εκτός έδρας γκολ. Παρόλα αυτά  η ομάδα του Μεγάλου Χωριού δεν κατάφερε να αποφύγει την 6ησυνεχόμενη ήττα της, παραμένοντας στους δυο πόντους και συνεχίζει την προσπάθεια της χωρίς άγχος, αφού έμεινε εκτός διεκδίκησης της παραμονής από νωρίς.

Τη συνάντηση θα σφυρίξει ο Απόστολος Σαρρής(Θεσσαλίας), με βοηθούς τον Δημήτρη Σακκά και τον Σταμάτη Σφυρή από τον ίδιο σύνδεσμο.

Με αρκετούς απόντες

Ο Γιάννης Φλωράκης θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών των τραυματιών Χάρη Ζαραβέλη και Βασίλη Παρασκευόπουλου, ενώ για πρώτο ματς δεν θα αγωνιστεί ο Χρήστος Λέρης, που συμπλήρωσε στο Προάστιο τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αμφίβολοι λόγω προβλήματος τραυματισμού είναι οι Κώστας Μπόνιας και Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(13/12) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Πηγή: evrytaniasport.blogspot

The post Φιλοδοξεί για νέα καλή εμφάνιση με τα Μετέωρα η Ποταμιά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...