Φιλόδοξος ο νέος Σπάρτακος

Μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Λάρισας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες προπονήσεις και ο λόγος για τον Σπάρτακο.

Οι «πράσινοι» όπου πέρυσι πανηγύρισαν την άνοδο τους στην Α2 τοπική κατηγορία, φέτος θέλουν να δοκιμάσουν ένα νέο μοντέλο, στελεχώνοντας την ανδρική τους ομάδα με παιδιά από το τμήμα του εφηβικού, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών πάνω από όλα και καλαθοσφαιριστών εν μέρει.

Το ArenaLarissa.gr, επισκέφθηκε μια καθημερινή προπόνηση του Σπάρτακου στο κλειστό του Αλκαζάρ και μίλησε με τους δύο από τους τέσσερις προπονητές που απαρτίζουν τον σύλλογο, Ηλία και Στέργιο Παπαδήμα, αλλά και με τους πρωταγωνιστές, αθλητές.

Ηλίας Καλέτσος (Προπονητής Ανδρικού τμήματος): «Οι στόχοι μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά κάτι το οποίο το κάναμε και πέρυσι όπου ήμασταν μια κατηγορία πιο κάτω κάνοντας μια χρονιά γεμάτη νίκες. Φέτος στην Α2 δεν ανανεώσαμε το υλικό μας, φέραμε τα παιδιά από τις ακαδημίες. Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε τα νεαρά αυτά παιδιά και αναδείξουμε νέα ταλέντα που αργότερα θα στελεχώσουν την ομάδα της πόλης μας. Η ομάδα έχει μεγάλο βάθος στις ακαδημίες της. Είμαστε τέσσερις προπονητές στην ομάδα όπου προσπαθούμε για το καλύτερο των παιδιών που έχουμε στην οικογένεια του Σπάρτακου».