Φλεβαράκης: «Έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την ολοκλήρωση των φιλικών αναμετρήσεων και τα συμπεράσματα που έβγαλε.

Ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ έκανε μία μικρή περίληψη της προετοιμασίας.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε αναλυτικά: «Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει, το τελευταίο που μας ενδιέφερε ήταν το σκορ. Τόσο σε αυτά που έχουμε νικήσει, όσο και σε αυτό που χάσαμε. Σήμερα πιστεύω ότι για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Βέβαια, όσο περνούσε ο χρόνος και αφού βγάλουμε εκτός συζήτησης τις συνθήκες ενός τουρνουά με τη διαιτησία που δεν μας ενδιαφέρει, μέτρησε πολύ ότι ήταν το έκτο παιχνίδι σε δέκα μέρες και αυτό όπως είναι λογικό επηρέασε κάποια παιδιά που έχουν επιβαρυνθεί. Γενικά, όμως έχουμε βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από όλα αυτά τα παιχνίδια και φυσικά πολύ περισσότερο από το σημερινό.

Είχαμε πολλά θετικά στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά προβλήματα στο δεύτερο. Στη συγκεκριμένη, όμως, χρονική περίοδο, είναι πιο χρήσιμο να δούμε τα προβλήματα. Ειδικά για εμάς, που είμαστε μία τόσο καινούρια ομάδα.

Περιμένουμε να ετοιμαστούν κάποια παιδιά στο 100% και έχουμε αρκετή αισιοδοξία για το πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάνει πολλά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση».

Πηγή: gazzeta.gr