Φοβερός (οικο)Δεσπότης ο Θερμαϊκός…

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Δεσπότη, ο Θερμαϊκός Στομίου επικράτησε με ανατροπή μάλιστα των Λύκων Λάρισας με 4 – 1 και παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χέρι – χέρι με τον Ατρόμητο Δασοχωρίου.

Οι Λύκοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της συνάντησης με τον Ρακιντζόγλου. Από εκεί και πέρα ο Θερμαϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Τον χορό άνοιξε ο Δεσπότης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας την σκυτάλη στον συνήθη ύποπτο, Αλβανό και με τον Ξαφάρα να κλειδώνει το παινχίδι στο 70′. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Δεσπότη στο 88′ που απλά επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Πέραν του Δεσπότη, διακριθέντας ήταν και ο Οικονόμου από πλευράς γηπεδούχων, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τσιλιλής.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Κώστας Ξαφάρας): Δημεράς Αντ., Τσικούρας, Λιάπης, Θεοδώρου, Καρέτσος, Βλούχος (70′ Τσάρας), Παλάκας (46′ Ξαφάρας), Δεσπότης, Τάπατας (46′ Τοπάλης), Αλβανός, Οικονόμου.

Λύκοι Λάρισας (Γιάννης Παπαναστασίου): Μουτσάι, Παπαδήμος, Μπαρούτας, Μακρής (80′ Σκουλίδης), Κολώνας. Τσιλιλής, Καραγιώτας, Τζήκας (70′ Μέκρας), Ρακιντζόγλου, Τσάβος, Πασχαλίδης (55′ Μοσχοβίτης).