Φουσίκας: «Συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί»

Νίκη με 4 – 1 για τον Αετό Μακρυχωρίου στην ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Σμόλικα, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με το χατ – τρικ που σημείωσε ο Παναγιώτης Φουσίκας.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Φουσίκα, με τον υψηλόσωμο επιθετικό του Αετού να μιλά για την νίκη απέναντι στον Σμόλικα, για την πορεία που είχε έως τώρα η ομάδα του, αλλά και για την συνέχεια που αναμένεται να έχει το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προερχόμασταν από μία νίκη σε ένα ντέρμπι και θέλαμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Ο Σμόλικας είναι μία νέα ομάδα με νέο και φιλόδοξο προπονητή, όπου αγωνίσθηκε για να πάρει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής. Καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε τις νίκες», ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Φουσίκα.

Για την πορεία του Αετού έως τώρα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα και όπως θα θέλαμε, καθώς θεωρώ πως ήμασταν και είμαστε μία νέα ομάδα. Η ομάδα συνεχώς προσπαθεί και πήραμε κάποια καλά αποτελέσματα. Η διάρκεια που θα έχουμε σαν ομάδα είναι αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο στον Αετό Μακρυχωρίου».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα του Μακρυχωρίου: «Όλοι γνωρίζουμε πως ο Αετός είναι μία ομάδα, όπου έχει νέα διοίκηση και νέους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν για το καλύτερο. Ο Αετός Μακρυχωρίου θέλει να παίζει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ θέλει να αναδείξει και ταλέντα από τα παιδιά που έρχονται από της ακαδημίες. Όσο ψηλότερα τερματίσει στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα, τόσο πολύ θα το χαρεί ο κόσμος όπου θα έρχεται στο γήπεδο να μας στηρίζει με την παρουσία του».