Φραγκιάς: «Θέλουμε χρόνο προσαρμογής»

Χρόνο, όπως άλλωστε είναι και λογικό, ζήτησε και θέλει ο προπονητής της Λάρισα BC για να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο στην Α΄1 Basket League.

Έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Πατρας για τη νίκη.

Πιο Αναλυτικά:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα. Πέρυσι έφτασαν στον τελικό του πρωταθλήματος πανάξια. Όταν μειώσαμε στο παιχνίδι ο κόουτς Γιατράς με το τάιμ – άουτ άλλαξε το ρυθμό του αγώνα. Είμαστε σχεδόν 15 μέρες μαζί. Θέλουμε χρόνο. Ουσιαστικά ο Προμηθεάς παίρνει τη θέση του Ολυμπιακού ση κατηγορία. Ο κόουτς έχει κάνει μια καταπλητκική δουλειά. Ήταν κουρασμένοι από το τουρνουά με Ολυμπιακό, Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ και έβγαλαν ποιότητα σήμερα στο παρκέ. Έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά Είμαι όμως αισιόδοξος πως στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας και θα βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον».

Για τυχόν αδυναμίες της ομάδας…

«Πάρα πολλές. Πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο. Έχουμε τεράστια κενά. Έχουμε μικρό ρόστερ. Θέλουμε χρόνο προσαρμογής. Μόνο ο Χάμιλτον και ο Παρκς έχουν παραστάσεις από το πρώταθλημα. Εβδομάδα με τη εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Μάκης Γιατράς: «Ο κόσμος της Λάρισας δίδαξε παιδεία και αθλητισμό»

«Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες. Στη ομάδα της Λάρισας εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Καλή συνέχεια. Ήταν μια πρεμιέρα. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πιέσαμε σε όλο το γήπεδο. Βάλαμε κάποια σουτ και κερδίσαμε εύκολα. Ευχαριστούμε και όλο το κόσμο που δίδαξε τι θα πει παιδεία και αθλητισμός. Στόχος της ομάδας μας είναι να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και να εντάξουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα μας. Θα είμαι ευχαριστημένος αν πετύχουμε ότι πετύχαμε και πέρυσι. Τη συμμετοχή μας στους τελικούς. Είναι δύσκολος ο στόχος, αλλά αν με ρωτάτε αυτός είναι ο στόχος. Όσον αφορά την Ευρώπη, θέλουμε η ομάδα να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...