Φραγκιάς: «Παιχνίδι που δεν αντέχει κριτική»

Παιχνίδι που δεν χρείαζεται και πολλή κριτική ήταν αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Βασίλη Φραγκιά να ανακοινώνει και αλλαγές του ρόστερ ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πιο Αναλυτικά:

«Συγαχατητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη. Δεν αντέχει κριτική ένα τέτοιο παιχνίδι. Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Ξέραμε και πριν το παιχνίδι πως ήταν η πιο δύσκολη αποστολή για εμάς το ματς αυτό. Μας προβληματίζουν όμως άλλα πράματα. Όπως καταλάβατε ο Ρέινολντς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας. Ψάχνουμε δύο νέα παιδιά που μαζί τον Πάρη τον Μαραγκό θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Θα έχουμε δύο ακόμη Αμερικανούς στη περιφέρεια για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει έως το τέλος του πρώτου γύρου.

Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Έχουμε μια εβδομάδα διακοπή για να δουλέψουμε για το υπόλοιπο του πρώτου γύρου. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αλλάζεις παίκτες μέσα στη σεζόν. Σίγουρα έγιναν λάθη και από μένα και προσπαπθούμε να το διορθώσουμε».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ…

«Ο Μαραγκός καλύπτει το κενό του Φλόιντ και θα ψάξουμε δύο παίκτες στη περιφέρεια. Εκεί έχουμε εστιάσει το πρόβλημα μας».

Στον αντίποδα ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στις πολλές ασσίστ της ομάδας του σε ακόμη ένα παιχνίδι

Πιο Αναλυτικά:

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας άρεσε η διάθεση που δείξαμε. Είχαμε πάρα πολλές ασσίστ και στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε πέντε παιχνίδια σε δεκα ημέρες. Καλή συνέχεια στη Λάρισα, ομάδα η οποία εκπροσωπεί μια μεγάλη περιφέρεια. Εύχομαι καλή συνέχεια».

Για τον εάν όλα τα παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα είναι σαν προπόνηση…

«Θα υπάρξουν παιχνίδια που η κόπωση θα ειναι μεγάλη. Βρίσκουμε λύσεις όμως.

Για το πως βρίσκει τη Λάρισα…

«Για τη Λάρισα είναι νωρίς ακόμη. Ο προπονητής έχει την τεχνογνωσία. Η εμπειρία μου, μου λέει πως εάν μείνεις ψύχραιμος, στο τέλος τα καταφέρνεις. Η εμπειρία παίζει ρόλο».