“Φτωχή” σε σκορ, “πλούσια” σε σημασία!

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας, πανηγύρισε η Αναγέννηση Ευαγγελισμού, κερδίζοντας στην έδρα της με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο 1 – 0 την Αστραπή Δελερίων. Τρεις αποβολές στο παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από τον Ευαγγελισμό με πάρα πολλά παράπονα από την φιλοξενεία των γηπεδούχων.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με την σημπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Νίκος Λιούρας, που με πλασέ έξω απο την μεγάλη περιοχή μετά από δική του προσωπική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο 90′ μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Χατζηγρηγορίου στον Νίκο Τσάτσο δημιουργήθηκε σύρραξη στο γήπεδο. Με απευθείας κόκκινες αποβλήθηκαν οι Τσάτσος (από πλευράς γηπεδούχων) και Χατζηγρηγορίου και Ραφαήλ για τους φιλοξενουμένους.

Για την φιλοξενεία της Αναγέννησης, η Αστραπή εξέφρασε τα έντονα της παράπονα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χρήστος Κοτύλης): Χανανάς, Τόλιος, Ντόκος Γ., Ράντζας, Ντόκος Δ. (80′ Μουταφίδης), Κοτύλης Γ., Τσάτσος, Λιούρας Λ., Καρέλας, Λιούρας Ν., Φάκας.

Αστραπή Δελερίων (Τάκης Γκαρλέμος): Καμαγιάννης, Τσιλοφίτης, Κερκένης, Γκατζούλης Π., Ντιντόκας Χρ., Παραθύρας, Τσίτσας, Λεωνίδας, Ραφαήλ, Πικρός, Χατζηγρηγορίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντανταλής, Μπάρκας, Πάλλας.