Φυτανίδης: «Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Ηρακλής: Οι δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη για την προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει στα… σαλόνια.

Ο Σωκράτης Φυντανίδης μίλησε στο metropolis 95.5 για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο αλλά και για την ομάδα που πρέπει να πάρει την άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια.

Αρχικά δήλωσε : «Αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά κάποιων ανθρώπων για τον Ηρακλή. Αυτή την ενημέρωση είχαμε εξ αρχής. Δεν θέλω να πάρω θέση σαν ποδοσφαιριστής. Στα αποδυτήρια προσπαθούμε να μπούμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό για να κάνουμε ότι μπορούμε και να φτάσουμε εκεί που πρέπει η ομάδα.Για τα διοικητικά δεν μπορώ να τα σκέφτομαι. Μας ζητήθηκε τους έμπειρους ποδοσφαιριστές να κάνουμε την προσπάθειά μας, να βοηθήσουμε και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος. Ευχόμαστε να γίνει το καλύτερο. Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πόλη».

Για το πώς διαχειρίζονται την κατάσταση οι παίκτες: «Ούτως ή άλλως το οικονομικό όφελος δεν είναι κάτι το σημαντικό για εμάς που αγωνιστήκαμε παλαιότερα σε υψηλότερο επίπεδο και είχαμε άλλες απολαβές. Προσωπικά έχω επιστρέψει στην πόλη, στην οικογένειά μου, ήθελα να μείνω εδώ. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και το έκανα. Δεν είναι κίνητρο το οικονομικό όφελος σ’ αυτή την κατηγορία για ποδοσφαιριστές που παίξαμε σε υψηλότερο επίπεδο παλαιότερα. Είναι ένα μηνιάτικο απ’ όσα παίρναμε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η διάθεση, οι φιλικές σχέσεις μεταξύ μας που τραβήξαμε κάποια παιδιά να είμαστε στο ρόστερ και θα κάνουμε το καλύτερο. Δεν μπορούμε να λύσουμε τα διοικητικά».

The post Φυτανίδης: «Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com