«Φωνάζει» ο Θερμαϊκός Στομίου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Θερμαϊκός Στομίου μετά και τη λήξη του αγώνα με τον Αετόλοφο για τη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά άλλης μιας κωμωδίας κατά της ομάδας μας. Το φαινόμενο αυτό πλέον από κωμωδία γίνεται Τραγωδια-Παρωδια. Ακόμη γελάνε οι φίλαθλοι της ομάδας του αετόλοφου καθώς και ορισμένες από τις παρακείμενες μηλιές. Στο 5ο λεπτό αυτός ο ανεκδιήγητος Βασιλός (γιατί κύριος δεν μπορεί να είναι) ανακάλυψε φάουλ και κίτρινη στον αμυντικό μας Δάλλα που αποτελεί κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στην αμέσως επόμενη ανακάλυψε πέναλτι και 2η κίτρινη κάρτα στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μας, μετα από αυτό γέλασαν όλα τα οπωροφόρα της περιοχής. Στο ημίχρονο ο αμυντικός μας που αποβλήθηκε ρώτησε τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας μπροστά στους διαιτητές εάν είναι πέναλτι; Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής( προς τιμήν του) που κέρδισε το πέναλτι τους έκανε ρεζίλι λέγοντας πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ξεμπροστιάζοντας τον όπως επίσης την ίδια ερώτηση έκανε ο ποδοσφαιριστής μας στον 1ο βοηθό ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι ούτε κάρτα. Στο ημίχρονο ο ποδοσφαιριστής μας είπε στον Βασιλό τι του είπε ο βοηθός του και εκείνος τον μάλωσε τον βοηθό του σε έντονο ύφος. Το φαινόμενο αυτό είναι από την αρχή του πρωταθλήματος κι συνεχίζεται σαν σαπουνόπερα.
Λοιπόν κύριοι της ΕΠΣΛ βάλτε το καλά στο μυαλό σας δεν έχουμε στόχους σαν ομάδα και αυτό οφείλεται σε εσάς, ούτως η αλλιώς εσείς το έχετε νιώσει πως από ένα καθαρό σωματείο σαν εμάς με αξιοπρέπεια και ηθική το χέρι μας το απλώνουμε μόνο για χειραψία και ο νόων νοείτο.
ΥΓ: πόσο ακόμη θα μας κυνηγάνε οι προηγούμενες εκλογές της ένωσης; Πέρασε ο καιρός έρχονται οι επόμενες».