«Φωνάζει» ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Επιστολή διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακού Αμπελιάς – Α.Ο. Μαυροβουνίου εξέδωσε η διοίκηση της γηπεδούχο ομάδας.

Πιο Αναλυτικά:

«Σήμερα στο γήπεδο της Αμπελιάς έλαβε χώρα ο ποδοσφαιρικός αγωνας μεταξυ του Ολυμπιακού Αμπελιάς και της αξιόμαχης ομάδας του ΑΟ Μαυροβουνίου που έληξε ισόπαλος με 1 – 1.

Επιπλέον όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του σημερινου αγώνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και το show του κυρίου Κουκούλη,ο οποίος με την διαιτησία και το μεγάλο ζήλο του ήθελε να βλάψει την ομόδα μας και μονο.

Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τις διαιτητικές αποφάσεις σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο και της ΕΠΣ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αλλά και της Λαρισινής διαιτησίας και αναγνωρίζουμε φυσικά την συμβολή και των δύο στο τοπικό ποδόσφαιρο της Λάρισας. Μπορούμε να κατανοήσουμε τυχόν λάθη (ανθρώπινα) τα οποία μπορούν να πράξουν οι διαιτητές,όμως με τα γεγονότα που εξελίχθηκαν σήμερα στο γήπεδο ξεπεράσανε κάθε όριο και υπομονή.

Δεν γίνεται επί 90 λεπτά η μόνη ομάδα που να κάνει φάουλ να είναι η δική μας.Δεν γίνεται από το 70ο λεπτό να δίνονται φάουλ έξω από την περιοχή μας που ούτε διαιτητής μπάσκετ δεν θα τα έδινε.Δεν γίνεται να δίνονται φάουλ εναντίον της ομάδας μας που είχαν γίνει πριν δυο φάσεις.

Δεν γίνεται να κόβονται επιθέσεις μας και να μην τηρείτε το πλεονέκτημα.Δεν γίνεται να έρχεστε στο χωριό μας και να μην έχουμε ίση μεταχείριση. Τα δεν είναι πολλά αλλά ο διαιτητής Κουκούλης Μάκης τα υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία.

Ευτυχώς υπάρχει και το βίντεο του αγώνα στο ΥΟUTUBE .

Και σας ρωτάμε κύριε Κουκούλη για ποιό λόγο τέτοια διαιτησία,τι θέλατε να πετύχετε με αυτά τα σφυρίγματα σας,που έκαναν μέχρι και παράγοντες του ΑΟ Μαυροβουνίου να αναρωτηθούν γιατι τόσα σφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας.

Για ποιον σφυρίζατε σήμερα;

Ερωτήσεις που φυσικά δεν μπορείτε ούτε θέλετε να απαντήσετε. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας που λαμβάνει ο κ. Κουκούλης από ομάδες του τοπικού μας.
Κατόπιν όλων των παραπάνω ζητάμε:

  1. Την εξαίρεση του διαιτητη Κουκούλη από τους αγώνες της ομάδας μας είτε εντός είτε εκτός έδρας και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία αυτού.
  2. Τον συμβουλεύουμε να αποσυρθεί απο διαιτητής καθώς γίνεται τοξικός για το τοπικό ποδοσφαιρο και εκθέτει την ΕΠΣ Λάρισας.
  3. Εξέταση του βίντεο του αγώνα από τους αρμόδιους της ΕΠΣΛ.

Τέλος παίκτες και διοίκηση,δηλώνουμε κατηγορηματικά πως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη των στόχων μας ,παίζοντας ποδόσφαιρο μόνο στο γήπεδο και ζητώντας απλά ίση μεταχείριση.

Λυπούμαστε που δεν σέβεστε την προσπάθεια και τους αγώνες ενός μικρού χωριού.

Υ.Γ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς συγχαίρει την ομαδα του ΑΟ Μαυροβουνίου για την στάση της αλλά και για το σωστό και καθαρό ποδόσφαιρο που έπαιξε και την ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».